Cea mai bună Solutie
pentru afacerea ta

Suntem probabil cea mai bună solutie pentru afacerea ta, dacă ai ajuns la acel nivel în care tabelele de excel nu mai sunt suficiente ca să-ți urmarești afacerea.

Ia o decizie înțeleaptă azi și cere consultanță gratuită!

Vreau consultanta gratuita!

INTELEGEM AFACEREA TA

Analistii nostri sunt capabili sa inteleaga afacerea si nevoile tale . Ei vor fi interfata care va "traduce" nevoile tale in cerinte software pe care sa le inteleaga programatorii.

Fiecare proiect va avea din partea LAB36 un Business Analyst si un Software Arhitect, ei se vor asigura ca produsul final va fi exact pe nevoile tale.

SOLUTIA POTRIVITA AFACERII TALE

Iti propunem solutia potrivita pentru tine bazandu-ne pe resursele tale, pe timpul disponibil si pe bugetul pe care il poti aloca.
  • Analiza de business
    Din experienta stim ca succesul unui proiect depinde in primul rand de definirea clar a cerintelor. Lab36 ofera Analisti de business care inteleg sistemele si procesele interne afacerii tale si ajuta la definirea cerintelor ca proiectul sa fie in final un succes.
  • Dezvoltare aplicatii speciale
    Ai nevoie de un soft care sa fie dezvoltat special pe nevoile tale? Solutiile existente pe piata nu se muleaza pe modelul tau de business? Noi putem sa te ajutam pornind de la analiza cerintelor, pana la mentenanta post-implementare.
  • Integrare
    Folosesti mai multe sisteme pentru diferite procese de business si ajungi in situatia in care introduci aceleasi date de mai multe ori in aceste softuri? Te putem ajuta cu solutii de integrare intre diferite sisteme . Putem sa-ti dezvoltam interfete tip API sau proceduri de import/export care sa asigure un flux de date automat intre diferitele sisteme pe care le folosesti.

De la idee la produs final

CONSULTANTA GRATUITA

01

DEZVOLTARE

02

MENTENANTA

03

Vrei sa aflii mai multe despre serviciile noastre? Contacteaza-ne!